Mooi Skoatterwâld

Een hypotheek van BTER financieel


Een hypotheek, meer dan alleen een lening

Een hypotheek, meer dan alleen een lening.

Droom jij ook van een nieuwe woning in plan Mooi Skoatterwâld?

Als jij interesse hebt in het kopen van een woning in Mooi Skoatterwâld, dan kan de adviseur van BTER financieel Heerenveen je daarbij helpen. Hij is gespecialiseerd in het verstrekken van nieuwbouwhypotheken en kan je helpen bij het vinden van de beste financieringsopties voor jouw nieuwe (t)huis. 

Met BTER financieel Heerenveen als partner, kun je er zeker van zijn dat je de juiste hypotheek kiest die past bij jouw financiële situatie en specifieke wensen en behoeften. Onze adviseur Peter van der Laan staat als contactpersoon altijd klaar om jete adviseren en te begeleiden gedurende het gehele hypotheekproces.

Mooi Skoatterwâld biedt meer dan alleen comfortabel wonen. Hier woon jein een prachtige omgeving met volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Energiezuinig en duurzaam wonen
Steeds meer banken stimuleren duurzaam wonen en geven klanten korting bij het afsluiten van een hypotheek op een duurzame woning. Wij weten exact welke banken qua duurzaamheidskorting het beste aansluiten bij dit project. Wij werken met alle grote geldverstrekkers samen en kunnen je daarbij adviseren welke bank het beste bij jouw situatie past.

Financiële check: de beste start voor jouw nieuwe droomwoning
Ben en je inmiddels nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check bij Peter van der Laan.

 

FINANCIERINGSCHECK

Vul deze financieringscheck samen met je hypotheekadviseur in, als bewijs dat je de woning van je voorkeur kunt financieren.

Het invullen van onderstaand formulier is niet verplicht, maar wel sterk aan te bevelen. Wie al bij de inschrijving aan kan tonen de woning te kunnen financieren, krijgt namelijk voorrang bij de toewijzing. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend en verplicht je niet tot aankoop van een woning. Deze check mag je vanaf 31 mei toevoegen aan het digitale inschrijfformulier. 

Voor meer informatie neem contact op met de makelaars


En meld je aan voor de nieuwsbrief en wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Mooi Skoatterwâld!
 

Aanmelden