Verkoopproces Mooi Skoatterwâld

Hoe gaat het in zijn werk?


 

 

Verkoopproces

 • Stap 1. Vanaf nu > Aanmelden voor Mooi Skoatterwâld

   

  Niks missen van Mooi Skoatterwâld? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project. Ook heb je nu de mogelijkheid om alvast jouw voorkeur voor een bouwnummer aan te geven.

  Na je aanmelding ontvangt je van ons een bevestigingsmail en kunt je in je account inloggen.

  Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Zie hiervoor stap 3.

 • Stap 2. 8 SEPTEMBER 2021 > Start verkoop

  Op 8 september 2021 starten wij om 16.00 uur met de verkoop van Mooi Skoatterwâld!

  Meld je aan via je persoonlijke pagina als je er bij wilt zijn. Wees er snel bij, want per tijdvak zijn er beperke plaatsen beschikbaar. Wij staan op de bouwlocatie voor je klaar om je van verkoopinformatie te voorzien en om vragen te beantwoorden. Op de dag van de start verkoop zullen wij alle verkoopdocumentatie zullen wij alle verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, technische omschrijving en koperskeuzelijst op onze website plaatsen.

 • Stap 3. tot 20 SEPTEMBER 2021 > Inschrijven is mogelijk

  Vanaf de start verkoop op 8 september 16.00 uur kun je je inschrijven voor de woning waar jouw voorkeur naar uit gaat, door in te loggen op je eigen account. Inschrijven is mogelijk tot 20 september 17.00 uur en kan door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd op het moment dat wordt gestart met de verkoop en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

  Wat doen we met je gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. De hoogte van jouw inkomen is niet bepalend, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren.
  Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als je dit wenst dan kunnen je gegevens na het sluiten van de inschrijving direct verwijderd worden. Je hoeft hiervoor alleen maar een mail te sturen.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  Tot 20 september 17.00 uur kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt én je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. 21 SEPTEMBER 2021 > Toewijzing woningen

  Na het sluiten van de inschrijving worden de woningen op 21 september 2021 toegewezen door de projectontwikkelaar. We proberen zoveel mogelijk belangstellenden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Enkele spelregels bij de toewijzing zijn:

  Invullen van digitaal inschrijfformulier
  Indien je serieuze belangstelling hebt voor één of meerdere woningen kun je online (in je persoonlijke omgeving) het digitale inschrijfformulier invullen. Hier worden vragen gesteld over je financiële situatie en eventuele voorbehouden die je wilt opnemen in de koopovereenkomst, zoals voorbehoud verkoop eigen woning en voorbehoud van financiering.

  Selectie door ontwikkelaar
  Als het aantal inschrijvingen het aanbod overschrijdt, zal er een selectie worden gemaakt door de ontwikkelaar. Je krijgt voorrang bij de toewijzing indien je wilt kopen zonder voorbehoud verkoop eigen woning en zonder voorbehoud financiering of wanneer je een positieve financiële check van de Rabobank of je eigen hypotheekadviseur hebt geüpload. Zijn er dan nog steeds meerdere geschikte kandidaten voor één woning? Dan wordt er door ons systeem geloot om wie de woning toegewezen krijgt. (Over de uitslag en toewijzing wordt niet gecorrespondeerd).

  Optie
  Zodra de woning aan jou is toegewezen, wordt er een gesprek ingepland met de makelaar. Er volgt een optieperiode van twee weken. Na deze optieperiode beslis je of je tot koop wil overgaan of dat je de optie (kosteloos) annuleert. Ben je niet ingeloot dan ontvangt je van ons bericht en wordt je op de reservelijst geplaatst. Mocht iemand afzien van de aangeboden optie dan zullen wij desbetreffend bouwnummer opnieuw toewijzen aan één van de reservekandidaten.

Onze (streef)planning